De hoofdbibliotheek is elke werkdag open van 13.30 tot 18 uur (ook op dinsdag) en op zaterdag van 9 tot 12.30 uur.

Alle uitleenposten zijn tot nader bericht gesloten.

Je bent welkom in de hoofdbibliotheek om zelf je boeken binnen te brengen, uit te kiezen en uit te lenen.

De koffiehoek is niet toegankelijk. Momenteel kan je enkel kranten of tijdschriften lezen of (catalogus)computers gebruiken in de hoofdbibliotheek.

De uitleenposten blijven voorlopig gesloten.

Om je bezoek in veilige omstandigheden te laten verlopen gelden er een aantal regels en beperkingen.

• De in- en uitgang zijn hetzelfde. Het uitgaand verkeer heeft voorrang.
  • Er is een parcours met éénrichtingsverkeer in de bib.
  • Lever eerst je boeken in via de automaat (kan ook boven). Als je boeken uit de jeugdafdeling wenst moet je eerst daar je keuze maken.
  • Er geldt een maximum aantal bezoekers dit wordt geteld a.d.h.v. mandjes. Hou je bezoek dus zo kort mogelijk.
  • Kom liefst alleen of met zo weinig mogelijk personen.
  • Hou je aan de 1,5m-afstandsregel.
  • Handen ontsmetten bij het binnenkomen van de bibliotheekruimte.
  • Mondmasker is verplicht!
  • Andere regels blijven ook gelden zoals niet roepen of lopen in de bib.

Een boekenpakket aanvragen blijft enkel mogelijk voor risicopatiënten en senioren via deze link.

Of personen in quarantaine (niet isolatie).

Je kunt opnieuw boeken reserveren via Mijn Bibliotheek

We kijken ernaar uit om jullie te ontvangen!